Englands Haseeb Hameed bekrefter stjernekvalitet med utstilling av stål og stil

Som høyrehander var å fornekte Indias bowlere for bare sjenert på tre timer fra No8 med en ubeseiret 59 på kampens fjerde dag – en som endte med Alastair Cooks går 2-0 ned i serien med to prøver til spille – resultatene av en nattskanning ble returnert til det medisinske personalet.De viste blækket påført av den raske bowleren Umesh Yadav den første morgenen hadde brutt sin finger i to.

Hameed krever en metallplate i sifferet og vil bli erstattet av en batsman fra utenfor truppen for den fjerde testen i Mumbai fra 8. desember med åpningsmennene Nick Gubbins og Keaton Jennings, og den mellomreste batsmanen Sam Billings, som er i Dubai med Lions, blant kandidatene. India slo England med åtte wickets i tredje Test for å ta 2 -0 led i serien Les mer

“Han har åpenbart hatt en høy smertetærskel,” sa Bayliss, som hevdet at opprinnelsen til pausen, kunne ha vært et lignende slag under den andre testen. “Hvis du hadde sett ham i omklædningsrommet skjønt, ville du ikke trodd at det var noe galt. Det er et flott tegn og hvilken type holdning du vil ha.Han vil bli og spille de to siste testene. Han ville ikke ta nei til et svar, og til og med hans gamle mann sa: “Bare ta det opp, det går greit.”

“Mens England var på marken på den tredje dagen, gikk han over til netto tre ganger og de to første gangene var ikke for vellykkede. Han jobbet ut med sin lillefinger av flaggermuset, og når han gjorde det, var han ganske komfortabel. Det er et helvete av ferdighet å ha, for å endre måten du spiller for å bekjempe det.

“Det er mange andre gutter som har blitt rammet og laget en stor sang og danser om det. Jeg tror det er mange gutter i laget i ærefrykt for hva han har vært gjennom. Mangelen på å vise smerte og tarm og besluttsomhet er et godt tegn.Vi sørger for at han kommer tilbake og får det gjort så han har rett til å gå tidlig neste sesong. “Cook, hvem vil få en ny, ny åpningspartner i Mumbai, beskriver Hameeds rearguard som en” veldig spesiell banke “Og en som fortjener respekt for laget. Hans motsatte nummer, Virat Kolhi, var Hameeds helte som vokste opp som ung cricketer hjemme i Bolton og gikk ut av hans måte å riste tenåringens hånd på slutten av innspillet i en Test som ellers hadde mye animasjon mellom sidene.

“Jeg ønsker ham en rask gjenoppretting,” sa Kolhi, den eneste batsmanen på hver side for å møte flere leveranser enn Hameed’s 640 i løpet av serien. Han la hånden opp da hans lag ønsket at han skulle gjøre det. Du kan føle det som en kaptein, denne fyren er intelligent.Jeg tror han er et flott prospekt for England, og han vil definitivt være en stjerne i alle former hvis han fortsetter å fortsette med sin ferdighet.Det var derfor jeg klappet ham på baksiden: det var et tegn på karakter og noe du måtte applaudere. “Hameeds gjennombruddsturné, en som så ham valgt etter en fylkessommer som brakte 1.189 County Championship-løp, ble ikke isolert til de 156 ballene i løpet av Englands andre inntreden i Mohali, med et gjennomsnitt på 43,8 inking han inn for å fortsette sin Test karriere mot Sør-Afrika i juli.

Utover tallene var temperamentet vist batting på høyeste nivå, viser flittig vurdering av linje og lengde, samt forskjellige gir, avhengig av situasjonen. India slo England med åtte wickets: tredje Test, dag fire – som det skjedde Les mer

I andre Test i Visakhapatnam hans andre innings rearguard på 25 over 144 baller ble avsluttet bare ved en skyting levering fra Ravi Ashwin i basen av hans pads som fanget ham lbw.I mohali han marshalled halen for å gi englands angrep noe å bowle på. Etter å ha ventet på 110 baller før han slår sin første grense, kom plukket av skuddene når sømmeren Mohammed Shami ble hektet bak kvadratet foran foten.

Seksene slår av Ashwin for å hente sitt halv århundre så han blitt Englands første tenåring for å score to halvtall i Testkricket og med den sin internasjonale fremtid, når det lille problemet med å ha en metallplate satt i fingeren, ser utrolig lys ut.