Fem ting vi lærte av kampen “Napoli” – “PSG”

I angrepet på PSG – ingenting nytt. Hvis du ikke tar et mål, så er absolutt tomhet i første halvdel. Pariserne kan fortsatt ikke skape noe i et posisjonsangrep på bekostning av passet. Hele trusselen fra Neymar-Mbappa-ligamentet. Hun organisert det eneste målet. Ligue 1 duett vinner i mars, men Champions League-laget er nødvendig, mens PSG ikke har det.

Tuhel beholder et godt ansikt på et dårlig spill, men så langt har det ikke vært noen spesiell fremgang i forhold til Unai Emery. Teamet utvikler seg ikke, og etterlater seg på de enkelte ferdighetene.

Coulibali tid til å heve

Kalidou Coulibaly i 29. minutt i denne kampen gikk opp i pris med ti millioner for en handling. Overordnet forsvareren var igjen alene i en mot høyhastighets Mbappa. Det virket som om han var dømt, men han vant duellen helt. Vakker takle – for video kutting. Det sjeldne tilfellet når forsvarets handling – det mest levende øyeblikk av møtet.

Fem ting vi lærte av kampen “Napoli” – “PSG”

Coulibaly var god gjennom kampen. Etter slike forestillinger er valget vanligvis ikke rikt – enten England eller Real med Barcelona. Ikke bli overrasket om i sommer forlater afrikan Napoli for hundre millioner.

Hvem vil forlate “gruppen av død”?

Liverpools nederlag er en katastrofe for PSG. Så forlot Klopp-laget tydelig gruppen og i tilfelle nederlag i Paris, og nå i neste runde får vi nesten en plakat som er verdig til en tidlig finale. “Napoli” ødelegger utvilsomt “Red Star” og får ni poeng, og har også en fordel i personlige møter over PSG.

For Tuhelya oppstår et trist bilde. Et uavgjort i Paris blir en setning. “Napoli” i dette tilfellet vil allerede forlate gruppen og er usannsynlig å bli uthvilt for parisernes skyld i Liverpool i siste runde. Dermed er PSG svært sannsynlig å overføre til Europa League. Denne europeiske cupen Mbappa og Neymar vil være til fordel selv uten en trener.