Hva venter laget i fremtiden?

Men for noen grunn, lysstyrken på fotball Ranieri seere hadde sett bare i sin debut med “Southampton”, da resultattavlen var stillingen 3: 2 og “Fulham” etter en lang losing streak endelig vant. Ser den kampen, det var mulig å se italiensk håndskrift, som han nylig hadde skrevet historien om “Lester”. Mitrovic noe minnet Vardi, viser ukarakteristisk fart og teft for mål og forsvaret har blitt feilsøkt og aldri lei av å skape kunstig offside. Men hva skjedde etter det? Hvorfor kom Ranieri tilbake til 3-4-3 standardordningen, som Yokanovich pleide å ikke benytte? Svaret på dette spørsmålet er vanskelig å gi. Vi kan bare finne ut at Fulham igjen falt i en tapende strikke og trekker uten å komme seg ut av nedrykkssonen.

Vil Fulham gresskar bli til en gylden vogn, eller Hva skal vi forvente av en ubåt fra ubåten i 2019?

Jeg vil gjerne legge merke til de to siste spillene til “sommerboere” mot “Huddersfield” og “Arsenal”, hvor glimt av det modne Ranieri-laget ble synlig. Til tross for det store tapet til Arsenal (1: 4) viste laget evne til å kontringere, spille kortpasning og raskt tilbake til forsvaret. Ingenting som? Selvfølgelig er dette Leicester! Gamle og gode “Leicester” sesongen 2015/2016. Selv om poenget ikke gjenspeile noen fremgang, men laget går fremover, og i dette, utvilsomt, verdien av den strålende Claudio Ranieri.

Hva venter laget i fremtiden?

Forutsi spillet “Fulham” i det nye året, vil jeg bare tro på det beste. Sommerspillerenes kamp viser at de allerede har tilpasset seg laget og er klar til å vise seg fra den beste siden, og den italienske trenerenes erfaring og taktikk gjør oss til å tro på suksessen til laget.

Vil Fulham gresskar bli til en gylden vogn, eller Hva skal vi forvente av en ubåt fra ubåten i 2019?

Naturligvis, i dagens sesong, er oppgaven med laget ikke å fly ut av Premier League. Men hvis du ser litt lengre ut i fremtiden, er det lite sannsynlig at noen vil bli veldig overrasket om Fulham går inn i Europa League på slutten av neste sesong, og kanskje slår for mer. Ingen trodde på hans “Leicester” heller, men han utførte et mirakel. Hvorfor ikke gjenta det på hodet til “sommerboere”.