Ideen om den nasjonale stadion kommer til liv, Pelta vil gjerne bygge i Letnany

“Selv slovakene i Bratislava bygge arenaen. I Ungarn har de kanskje fem eller seks nye stadioner, med de siste europeiske Championship stadioner bygges i Polen. Jeg ønsker å dra nytte av eufori av prosedyren for mesterskapet, “sa han Pelt fortalte Lidove Noviny.

Presidenten i Fotballforbund Tsjekkia (FARC) hadde samtaler med tyrkiske investeringsselskapet Odien Group, som har landet i Letňany. Hjem

stadion bør ha en kapasitet på 30 til 40 000 tilskuere. Vil koste flere milliarder kroner, og det kunne bruke de andre idretter, som friidrett.

“Den Letňany metrostasjonen og togstasjonen, i et perfekt sted, i motsetning til Strahov.Så situasjonen vi er interessert, er vi på jakt etter egnede lokaler og forberede de nødvendige undersøkelser, “sa Pelt for Lidové Noviny.

Lignende tanker FARC lederskap voksende siden nittitallet. Og det har aldri skjedd å implementere dem…

Nå er byggingen av stadion bygges avvisende og finansminister Andrej Babis og Praha Mayor Adriana Krnáčová som Pelt å bygge stadion behov. Om finansiering, ifølge ham skal være involvert i FARC, privat sektor og staten.

“National Stadium i Praha ikke trenger, vi Letna og Eden”, sa Babis for Lidove Noviny.

The National et stadion med en kapasitet på tretti og flere tusen tilskuere har snakket flere ganger. Arenaen kan være i Letna, Eden, Brno, Ostrava, Teplice, Plzen…Men inntil nå representasjon koder en etter klubbstadioner.

Den siste gangen bygging av fotballarenaer snakket i fjor i forbindelse med kandidatur for EM 2020. šedesátiletému årsjubileet for European Football Union, vil den siste turneringen finner sted over hele kontinentet. Vil bli spilt i tretten byer, kan to arenaer ha en kapasitet på 30.000 tilskuere. Tsjekkisk fotball plutselig følte en sjanse.

Pelt forsøkt å bli enige for å øke kapasiteten på Eden, men ideen kom ut. Euroen vil ikke være i Tsjekkia. Men dette Peltova innsats for å vise nasjonalstadion avsluttet.

“Vi er den siste sentraleuropeiske land som ikke har denne typen stadion,” sa Pelt våren iDNES.cz spørsmålet. “Strahov ville være et fint sted, men det er grenser transporttjenester.Dette er hvor stadion skal stå, og hvis i det hele tatt, vil avhenge av eksperter innen transport og andre eksperter. Hvis noe sånt som dette gjennomføres, må det oppfylle alle parameterne vi ikke har gjort noe polovičatého og senere angret. ”

Forresten, en stadion med en kapasitet på 30 til 40.000 seere, mens han var i Tsjekkias største, men trenger å organisering av finalen av de europeiske cupene vil fortsatt være litt…