Navnet Flowery Field er øyeblikkelig forbundet

Fotball er en bedrift, og uten investorer og sponsorer blir klubber visne. Men betyr dette at du kan godta eventuelle transaksjoner med noen sponsor? Eiere og fans ser det annerledes ut. Historien vil ikke la deg lyve: det var ulike odde eksempler på sponsorer som, vel, du forventer ikke å se fotballspillere på brystet. God eller dårlig.

Angry Birds (Everton)

Innrømme, mange av dere trodde ikke øynene dine da du så Rooney flaut Angry Birds logo på en T-skjorte. Ja, Everton bestemte seg for ikke å miste tid, og straks dra nytte av utseendet til et annet reklameplass, velge et mobilspill som sponsor, som begynte å miste relevans for 7 år siden.

Mogwai (Saint Roch)

De underligste fotballsponsorene

Mogwai er et flott skotsk etter-rock band, men navnet er svakt forbundet med fotball. Gruppen bestemte seg imidlertid for å hjelpe skoleteamet fra sin innfødte Glasgow. “Saint-Roch” er en skole for døve og hørselshemmede, noe som er jevnlig, gitt lyden av konsertene i kollektivet. Uansett, en god gest fra gruppen.

Flowery Field (Wiener Fitoria)

De underligste fotballsponsorene

Navnet Flowery Field er øyeblikkelig forbundet med parker og blomsterbed, og vi er ikke så mye feil: Selskapet handler faktisk om en bestemt plante – hamp. Har spillerne prøvet sponsorens varer? Det er vanskelig å si, selv om tapet på 24: 0 fra “Wienerberg” hint, som det var.

Flamingo Land (“Hull”)

De underligste fotballsponsorene

La oss ikke si direkte at Flamingo Land er den merkeligste sponsoren mulig, men det latterlige navnet på selskapet virker enda mer latterlig, med tanke på at dette er en banal zooannons, hvor i tillegg til flamingoer er det et stort antall andre dyr. Uansett hva du skal ringe til supermarkedet “Broccoli-verdenen.”