Sommerboere” eller “Hvite

Fra de aller første kampene begynte lagets fans å beundre Fabregas handlinger, som hele tiden ga nøyaktig hjelp. I fire og et halvt år på Chelsea var Fabregas den viktigste (men ikke uunnværlige) spilleren. Under Conte, Hiddinka og Mourinho spilte han ganske stabil, og fortsatte å produsere matematisk nøyaktig og uforlignelig i skjønnhetsoverføringer.

Det 2019. året begynte for Cesc med en ærverdig prestasjon – kampen mot de “hellige” var 500 på rad for spanjeren i de engelske klubber. Fabregas kontraktlige forpliktelser mister sin lovlige kraft i sommer, men han er sannsynlig å mislykkes kontrakten med de “blåene”. Etter kampen med “Nottingham” brøt Cesc seg i tårer, og bekreftet bare den overhengende overgangen til den franske “Monaco” -leiren.

epilog

Cesc, tilsynelatende, vil ikke lenger spille i England. Fotballens hjemland mister en av sine mest samvittighetsfulle legionærer – det mister en annen gang, og det virker som den endelige. Fabregas vant verdensmesterskapet, to ganger han erobret EM og FA Cup, samt Primera, Premier League og Spansk Cup en gang. Et stort merke i engelsk fotballhistorie ble forlatt av en innfødt i Catalonia, som han kun kan være hjertelig takknemlig og ønsker suksess i leiren til den synkende “Monaco” – kanskje er det Cescs talent som vil heve “monegasques” fra sumpen.

“Sommerboere” eller “Hvite”, som de kalles i England, den eldste laget i London. Det virker som om de ganske enkelt ikke kan være mindre vellykkede enn andre London-lag – Chelsea, Arsenal, Tottenham eller West Ham, fordi rangen til den eldste fotballklubben i Englands hovedstad forplikter. Men det er verdt å se på Premier League, og inntrykket av laget endres dramatisk. Nittende linje snakker for seg selv. Men hvorfor er det tatt av teamet som gjennomførte en omfattende overføringskampanje om sommeren, solgte ikke de ledende aktørene, og praktisk talt endret ikke filosofien til deres spill siden dagene med svært vellykket ytelse i Championship?