Betsson

Betydelig rikere tilbud på kamper på toppnivå. I dette tilfellet, å satse på å score fakta (eget mål, hat-trick, dobbel, hvordan målet blir scoret, etc.), satse på brudd (straff og sletting), forfatterskap av mål blir satt i streken. I en egen Betsson linje gir de en liste over statistikk – LCD og kantete.

tennis

Listen er veldig avhengig av nivået på kampen, og for små turneringer kan den bare begrenses av spill på utfallet av kampen. Når det gjelder ATP- og WTA-kamper, er det verdt å være oppmerksom på slike interessante markeder som antall pauser, ess eller fyrstikkballer, enten kampen vil ende med et ess og andre fakta, spill på settet / kampen.

basketball

Medium kvalitet maleri. Legg merke til kvartalsvise utfall, korridorinnsatser og halvkamp Betsson / kampspill. Det er mulighet for å skifte handicap og total (kjøp eller salg i trinn på 1 poeng), men ikke det mest varierende tilbudet. Det er ingen spesielle spill på statistikk i kampen og individuelle indikatorer for spillere. Handikap kan ikke brukes.

hockey

Betsson bookmaker gir en god variert liste Betsson, med unntak av å satse på statistikk for kampen og spillerne. Legg merke til maleriet for hver periode (og ikke bare 1 periode), mange varianter av oddsen og totalene, inkludert individuelle teamtotaler. En god hockeyliste for denne bookmakeren er karakteristisk ikke bare for kamper på toppnivå, men også for mindre betydningsfulle turneringer.
Live-tjeneste er normalt

Når det gjelder antall live-tilbud, er Olimp foreløpig dårligere enn lederne i dette segmentet, men selskapet jobber kontinuerlig med å øke budtilbudet. Live-maleri ved fylling gjentar Prematch-linjen med alle fordeler og ulemper. Maleriet er ikke overbelastet, men av høy kvalitet.

Forholdstallene er litt økt sammenlignet med Prematch, gjennomsnittlig margin er 7-10%. Så for spill på KHL er marginen for utfallet 8%, marginen på basissummen og handicap 7%.

Med en positiv saldo på kontoen er det mulig å se TV-sendinger av de hendelsene Betsson som har det tilsvarende ikonet på linjen. Antallet slike hendelser, mildt sagt, er foreløpig lite.