Alle som noen gang har vært i en kroppsøvingsklasse på skolen

Noen ganger reduserer turneringsbordet i en konfrontasjon en klar favoritt og en utenforstående. Slike kamper er ikke veldig interessante å se på fansen: utfallet kan spås nesten helt sikkert. Elskere av spill er heller ikke begeistret, fordi bookmakere tilbyr lave odds for å vinne favoritten.
Det europeiske handikapet er et handikap, som blir gitt til et svakt lag før kampen for på en eller annen måte å utjevne sjansene og returnere intriger.
Hva er et europeisk handikap?

Alle som noen gang har vært i en kroppsøvingsklasse på skolen, vet hva motstanden fra forskjellige aldersgrupper er. Det ene laget er merkbart sterkere enn det andre betsafe odds, og det er ingen spørsmål om vinneren. Ukjent bare sluttresultat. Et lag juniorklasser som prøver å kjempe, men ingenting skjer. Seniorlaget bry ikke så mye og vinner fremdeles.

Det ser ut til at det ikke er noen motivasjon, ingen interesse, ingen drivkraft. I et slikt øyeblikk kunngjør læreren ytterligere betingelser for spillet. Det svakere laget får et forsprang før spillet starter. Det vil si at hvis seniorlaget ikke legger nok krefter, kan det tape. Og i øynene til yngre idrettsutøvere tennes håpet om seier.

Europeisk handikap har samme betydning. Hans viktigste oppgave er å praktisk talt utjevne sjansene for rivaler. I virkeligheten vil selvfølgelig norsk casino guide favoritten definitivt vinne. Men i oddsbordet på bookmakers nettsted blir bildet mye mer attraktivt for spilleren.
European Handicap Essence

Europeisk handikap er angitt som et par tall i parentes. P2 (1: 0) = 1.56, her begynner kampen, som den var, med en poengsum på 1: 0 til fordel for førstelaget, og spilleren legger på netteseieren til andrelaget i hovedtiden med dette handicap.

Det vil si at den virkelige kampen skulle ende med en margin tippekupongen lørdag resultater på to mål til fordel for andrelaget. Seier med en målforskjell vil ikke være nok for en spiller – da vil han praktisk talt få uavgjort, og han vil satse for å vinne. Uavgjort eller seier for det første laget til spilleren er naturlig nok ikke fornøyd: innsatsen vil gå tapt.