Alt du trenger å gjøre er å studere de fem siste kampene i klubber

Vær oppmerksom på at den resulterende indikatoren for det samlede resultatet av møtet vil være omtrentlig, og du bør ta hensyn til ulike faktorer som kan påvirke både økningen i denne indikatoren og nedgangen.

Faktorer som påvirker det totale basketballspillet:

  • Fysisk form av lag
  • Skader ledende spillere
  • Hjem gulv
  • Mislyktes Team Series

Fysisk form rivaler

Selvfølgelig, hvis et av lagene eller begge deler på en gang ikke er i den beste fysiske form betsafe odds, bør du ikke regne med et stort antall poeng i kampen. For å få poeng, må lagene bevege seg, angripe, kaste og hvis motstanderne er slitne, er de ikke fysisk klare, da møtet er usannsynlig å finne sted på et kollisjonskurs med en overflod av nøyaktige kast fra begge lag.

Alt du trenger å gjøre er å studere de fem siste kampene i klubber. I dette tilfellet vil du være interessert i individuelle totalsummer. Hvis for eksempel et lag på tre eller fire kamper på rad ikke går gjennom totalt mer enn 100, mens angrepet er bra, er alle i live og sunn, og gjennomsnittlig individuell total for sesongen er mer enn 100 poeng, så kan vi snakke om en nedgang i spillet. Du bør imidlertid ikke gjøre forhastede konklusjoner, hele serien vil ende før eller senere, norsk casino guide og det er mulig at laget i denne kampen vil vinne tilbake rivaler.

Et annet viktig poeng er timeplanen, det bør også studeres. Fire kamper på tre dager, inkludert to utgående med lange flyreiser – alt dette er ikke den beste effekten på spillernes fysiske tilstand. Spill på en stor total kamp hvor slitne idrettsutøvere vil spille, selv om de er tre ganger profesjonelle, er ikke det beste alternativet for å investere penger.

Spillerskader

Slike opplysninger bør behandles med spesiell oppmerksomhet. Basketball er et spill hvor tippekupongen lørdag resultater en person er lederen, kan bestemme utfallet av hele kampen, og det vil være veldig dårlig hvis denne lederen savner kampen på grunn av skade. Les pressen, hvis du satser på NBA, bruk deretter de amerikanske ressursene, det offisielle nettstedet til ligaen og klubber. Som regel vises bekreftet informasjon om skader ikke tidligere enn 1-2 timer før kampen, men denne gangen bør det være nok for deg å analysere.