Andre Gray er beklager tweeting sak langt fra rettferdig

Det er imidlertid ikke latterlig å tro at Gray etter hvert vil bli en del av Allardyce-æraen hvis han kan opprettholde fremdriften i hans karriere. Andres Greys faksblad øker med 2014 ‘Jeg hater lightys’-tweet Les mer

Grey var den mest velsignende scorer i sesongens Championship, scoring 23 ganger for å hjelpe med å bringe toppsportfotball tilbake til Burnley.En annen ni kom i for sesongen, og målet mot Liverpool i helgen indikerer at han ikke har for mye problemer med å tilpasse seg til høyere liga. Kanskje det kan være en dag da han og Jamie Vardy er del av samme landslag og kan påminne om den tiden, i april 2012, da de møtte hverandre for Luton Town mot Fleetwood Town i konferansepremieren.

Men nå er du sikkert klar over Greys internetthistorie og den slags historien som gjør at du lengter etter flere uskyldige dager når tweeting var for spurver, trollene bodde i grotter i eventyr og fotballklubber trengte ikke å bekymre seg for skaden som kunne bli forårsaket av spillere som hadde smarttelefoner som, tydeligvis var mye smartere enn deres eiere.Eller, som Mick McCarthy en gang har sagt, “twitter som tweet”.

Det er ikke noe poeng å gå gjennom alt innholdet, men det mest skarpe eksempelet inneholder et nivå av hashtaghat – “Er det meg eller er det homofile overalt? #Burn #Die #MakesMeSick “- som helt klart går utover det vanlige sløpet av nettbrudd, og dessverre for Grey, kan mange mennesker tro at det ikke vasker for å tilby en mal-unnskyldning, som bekjenner at han er en forandret mann og trotting ut de standardlinjene som forsvarsadvokater bruker i retten når de prøver å få sine kunder til å redusere setningen.

Selv om du ignorerer et øyeblikk, kommer gaffelhomofobi, Grey, over som en vanskelig mann å omfavne. “Fumin,” skriver han. “Stakk i trafikk fordi noen triste svake dårer bestemte seg for å få seg til å løpe over på motorveien. #NySympathy. “Det er minner om skolen (” Mamma lærer fortalte meg at det var et stykke lur ..så henne i dag kjører et stykke skitt “), en erklæring om troskap til Arsenal (” Jeg hater Theo Walcott “) og diverse andre 140 tegn-missiver som går mot ham før vi kommer til de som er blitt oppmerksom på av fakultetets disiplinære avdeling.

Det kan bli enda verre for Grey nå viser det seg også at ansvaret, som dekker en åtte-uke periode fra 9. januar 2012, er utvidet til å inkludere en annen tweet – begynner med erklæringen “Jeg hater lightys!” – fra juli 2014, kort tid etter at han hadde signert for Brentford fra Luton. En “lighty” er slang, som ofte betraktes som støtende, for å beskrive en lyshudet person av blandet rase.Hvis du tenker tilbake til Rio Ferdinands disiplinære sak for å retveette noen som hadde beskrevet Ashley Cole som en “choc-ice” (som betyr svart på utsiden, hvit på innsiden), er det sikkert trygt å anta at Grey trenger en god advokat.

Er det rettferdig for Burnley å bli straffet for noe som skjedde tidligere og helt ut av deres kontroll?Ikke i det minste, og det er lett å forstå hvorfor de relevante personene i Turf Moor sliter med å forstå hvordan FA kan straffe tweets som går tilbake over fire og et halvt år, begynner da Gray var på Hinckley United, men se den andre veien når det kommer til natten Vardy tok unntak av nærvær av en japansk mann på sitt lokale kasino.

I begrensning er det også ganske mye bakgrunn å ta hensyn til i Grey saken, og det er synd , kanskje, at han ikke tilbød mer kontekst i hans uttalelse og ber om tilgivelse og påpekte “heldigvis er jeg ikke fyren jeg var da da”.

Det arrene løper diagonalt fra venstre øre og alle Vei over kinnet er arven av å bli slashed med en kniv i en gatekamp i Wolverhampton, rundt julen 2011.De mest støtende tweets startet et par uker senere, og hvis Grey virket sint på verden som var fordi han sannsynligvis var. Greys selvbiografi ville sikkert ikke være den gjennomsnittlige fotballspillerens historie. Han vokste opp uten far, og 13, mistet morfar Terry, som hadde tatt rollen som en farsfigur. Etter det var det en historie om gjenger, vold og den slags livsstil de fleste av oss nesten ikke kan tenke på. Noen av menneskene han banket med, har endte opp døde, og det var fotball, mer enn noe som hjalp ham med å komme ut på den andre siden. Så, kanskje, han er et bedre menneske på 25 enn han var 21 år.Kanskje vi kan ta det til pålydende og Grey, i 2016, er ikke den hatfylte personen han var i 2012.

Dessverre for sporten som helhet, er det enklere å velge for de lenestolskolonne som liker å beklage de elastiske prinsippene i Greys yrke sammenlignet med de menneskene vi så konkurrere i OL.Det fungerer faktisk begge veier – det er ting fotball kan lære av andre idretter, og omvendt – men Greys tweets, historisk eller ikke, går sikkert i mot bildet bildet liker å skildre i disse dager, og det er ikke alltid lett å vite om Robbie Rogers , tidligere av Leeds United, som kom ut som homofile i 2013, har forandret alt så mye som mange trodde.

Det var absolutt ikke slik, å besøke en Premier League-klubb nylig, da de ulike samfunnsoppdragene var blir delt ut og ser skrekk av en av truppen – en profesjonell spiller – når navnet hans ble satt sammen med en LGBT-hendelse. “Jeg kan ikke gjøre det,” sa han, som om noen bare hadde bedt ham om å hoppe på toppen av en klippe.Det var et forsøk på å snakke ham rundt – “Det er anti-diskriminering, ikke pro-homoseksualitet” – men han så skremt. Å si at han er frøs, ville være en underdrivelse, og til tross for en gang, for å overtale ham, det betyr ikke å kle seg som en av Village People, ble det snart klart at det kan være bedre å utpeke noen andre.

Det står noe at antall klager for å kaste det ut om homofobisk overgrep, har faktisk gått opp, ikke ned, over tre ganger i de siste tre sesongene, og du har kanskje hørt hva som skjedde sist helg da Rogers spilte for LA Galaxy II mot Orange County Blues, hevdet at en opposisjonsspiller hadde gjentatte ganger kalt ham en sjanse.

Spilleren i spørsmålet?Richard Chaplow, Accrington-født og tidligere av Burnley, West Brom, Preston North End, Southampton, Millwall og Doncaster Rovers. Chaplow nektet beskyldningen, men innrømmet sverger og ble suspendert for to kamper da et bevist tilfelle tilsynelatende hadde betydd tre. Alt dette gjør en interessant sammenligning da på samme dag, Hope Solo, USAs kvinners lagmester, ble forbudt i seks måneder, og kontrakten hennes ble avsluttet fordi hun hadde klaget over Sveriges defensive taktikk i OL og beskrevet dem som en “haug med cowards “.

For grå vil skaden bli todelt. I fotball har det alltid vært lettere å få et dårlig navn enn å miste en, og hvis han faktisk er en forandret mann, vil det ikke være en hyggelig opplevelse å bli plaget av noe han sannsynligvis lenge hadde glemt.For det første er det sannsynligheten for et langt forbud – Grå må svare på avgiften onsdag kveld – og det ville ikke skade hvis han gjorde en innsats på den tiden for å vise verden han er lei seg, stå opp foran kameraer og forklare i detalj hvordan han har forandret seg og hvorfor vi burde tro på ham.Mye bedre på den måten enn å være en twit som tweets.Wenger og Levy planer legger ikke opp

For to klubber som vil at vi skal tro at de har høye ambisjoner, har det ikke vært lett å forstå overførings- Markedsbevegelser av Arsenal og Tottenham Hotspur de siste dagene.

Det var absolutt et nysgjerrig trekk, først og fremst fra Arsène Wenger, etter å ha gjort det klart hele sommeren at han ikke ville bli presset til å bruke, å gå inn for Lucas Pérez fra Deportivo La Coruña når dette er en striker som har vært på markedet hele sommeren uten at Arsenal tenkte at det var nødvendig å utløse sin £ 17m buyout-klausul.

Leicester City var den første klubben for å utforske en potensiell bevegelse tidligere på sommeren på si-så av Steve Walsh, rekrutteringshode.Everton trodde at de hadde en overføring som ble satt opp da Walsh senere flyttet til Goodison, og Wenger må kanskje forstå påstandene om panikkoppkjøp når, tre uker i den nye sesongen, Arsenal plutselig bakhold avtalen.

Enda forvirrende er derfor Tottenham forlot det så sent for å flytte til Wilfried Zaha hvis de var seriøse om å prøve å pris ham bort fra Crystal Palace. Etter ingenting hele sommeren var det fornuftig å vente til Yannick Bolasie hadde fullført sitt trekk til Everton før han tok samtalen?

Palace har nettopp mistet en av sine bedre angripende spillere.De kan nesten ikke klandres for at de ikke vil ha en annen til å gå, spesielt med så lite tid til å finne en erstatning før onsdagens frist.

Når det gjelder å tilby £ 12m, trodde Spurs-formannen Daniel Levy seriøst det klare en avtale i dagens oppblåste marked?Bolasie gikk for £ 25m og Zaha, klokken 23, er fire år yngre og dermed en mer verdifull ressurs. Levy liker å tro at han driver med sine egne regler, men det gjør meg til å lure på om dette er det beste Eksempel på hva han kaller “pragmatisk spillerhandel” nå har klubben et nytt stadion for å finansiere – eller for å si det på en annen måte, prøver å gjøre alt på det billige. Underlandet er i Allardyces gjeld

Fram av den første internasjonale pause i sesongen, lurer jeg på om Sunderlands styreformann Ellis Short og klubbens medieavdeling kanskje anerkjenner nå at det var alt ganske smålig og ukjent å kunngjøre Sam Allardyce hadde tatt England jobben i en kuttet 49 ord uttalelse som ikke ønsket ham godt, eller uttrykte noen takknemlighet for feiringen av escapology som holdt dem i Premier League. Da David Moyes senere overtok på Sunderland, var det også spennende å se Shorts eulogy for the ny leder og den klare meldingen han helst vil ha Jeg hadde ham som Allardyce i utgangspunktet.Moyes, sa han, var “No1s ledermål for de siste fem avtalene, men hans ønske om å ære eksisterende kontrakter mente at vi ikke kunne bringe ham til Sunderland tidligere”. Et problem: Paolo Di Canio ble slått av Sunderland 23. september 2013 og erstattet et par uker senere av Gus Poyet. Vil Sunderland virkelig at vi skal tro på at deres toppmål var en mann tre måneder i en seksårig kontrakt som Manchester United-sjef?