Ser på en klokke, ansiktet hans et bilde av rart

Uansett hvor moden og motstandsdyktig du er, kan det være vanskelig å ikke bli båret på Transfer Deadline Day. Tross alt, hvis du ikke fortviler fremtiden for menneskeheten på en dag som i dag, da når kan du? Wackiness, banter, media som påtar seg et publikum av fireårige; Realiseringen av at hjertet ditt egentlig bare slett et slag fordi laget ditt nettopp har signert en teenagert Uzbekistani-venstreback som trolig vil spille fire kamper for reserveren før han blir med i Padova på et 10-årig lån…ingen av det er akkurat som bidrar til jevn flyt av serotonin.

Overføringsfrist Dag har erstattet FA Cup-finalen som den store dagen (eller dager) i den engelske fotballkalenderen. Det er som en fusjon av jul og nyttårsaften, bare uten å berøre splittet sekund av oppriktig bonhomie.Alle tror de er inne på en slags ironisk vits når de er dype, vet de at de er spøk. Fiver har ikke sett så mye tvunget jollity siden Colin Hunt skjøt seg.

Hittil i dag har forholdet mellom hype og eksternt interessante nyheter vært utenfor skalaen. Ved 15.30, da Ever Fever presset “send” og gikk til JD Wetherspoons for en turps-middag, var det kun bekreftede avtaler om Manchester City-bunten Joe Hart (Torino), Samir Nasri (Sevilla) og Wilfried Bony (Stoke) ut av døren merket ‘Do One’. Andre potensielle trekk inkluderer David Luiz og Aymen Abdennour til Chelsea og Islam Slimani til Leicester for en klubbrekord på £ 30m. Vinduet lukkes klokken 11.00. “Det holder bare tikkende, gjør det ikke,” sa en Sky Sports-mann tidligere, se på en klokke, ansiktet hans et bilde av undring.Hang on, dette bare i. Foresatte kilder: Deadline Day bekrefter den egentlige forgjengelighet av eksistensen. KJØP I DAGEN

“Hei @JackWilshere. Vår Bournemouth butikk er åpen til 19:00 i kveld og ja, vi selger Prosecco. Vi lager ikke sigaretter. Takk. “- Som om Englands Euro 2016-avgang ikke var nok, tar Island supermarkedets Twitter-team sitt mål på Physio Phave Jack Wilshere. Facebook Twitter Pinterest “Kom og se på denne tweeten.Du vil elske det! “Foto: Christopher Lee / Getty ImagesFIVERBREV

Hvis Eden Hazards karakterisering av hans Chelsea-lagkamerat N’Golo Kanté [gårdagens sitat av dagen] er nøyaktig, er Franskmenns beslutning om å forlate Leicester i sommer den første registrerte saken om en rotte som forlater et stigende skip? “For en rotter ‘, som en viss Portugueser kanskje har lagt til. “Ta en til å kjenne en”…etc “- Justin Kavanagh.

” Da jeg ikke så en epost fra Fiver den 8/29, mandag klokka 8 i Stillehavet, lurte jeg på om kanskje du var stengt ned eller jeg ved et uhell klikket på abonnementsknappen. Til min overraskelse var nyhetsbrevet tilbake i innboksen til tirsdag utgaven, så ville bare vite…er mandager av nå…hvis ikke hva som skjedde?Og ja, jeg sjekket alle de mistenkte mappene (søppel, spam, helse, personlig, fotball) før du skrev til deg. Enhver sjanse dette skjedde med noen av de andre 1,056 pedanterne? Hvis ikke, ville en forklaring bli verdsatt. – Aditya Vikram. Forklaring.

Send brevene dine til the.boss@theguardian.com. Og hvis du ikke har noe bedre å gjøre, kan du også tweet The Fiver. Dagens vinner av vårt uvurderlige brev av dagen er…rollover.JOIN GUARDIAN SOULMATES

Sjansen er at hvis du leser denne te-tiden fotball e-post, er du nesten helt enkelt singel. Men vær ikke redd – hvis du vil finne fellesskap eller kjærlighet, registrer deg her for å se profiler av den slags eruditt, sosial og vennlig folk som aldri ville drømme om å gå ut med deg.Og ikke glem, det er ikke avslaget som dreper deg, det er håp. BITS AND BOBS

Chelsea er fortsatt i forhandlinger om å signere David Luiz. PSG skrudd ned £ 30m, men £ 38m skulle gjøre det. Hvis ikke, tar de Aymen Abdennour på lån fra Valencia.

Leicester har inngått avtale om å betale £ 30 millioner for islam Slimani, mens Gokhan Inler har sluttet seg til Besiktas.

Manchester City er offloading. Wilfried Bony har sluttet seg til Stoke for sesongen (som også har tatt Lee Grant på lån fra Derby); Samir Nasri er ute til Sevilla på lån; og Joe Hart sier han kom til Torino for ydmykhet. “Treneren her ønsker ydmykhet og ambisjon. Jeg liker det. Det er slik jeg vil være. “Spurs har gjort” diskrete henvendelser “om Manchester Uniteds Morgan Schneiderlin.Den slags “diskrete henvendelser” som alle umiddelbart kjenner til.

Liverpool har spilt Luis Alberto til Lazio for et gebyr på £ 4,3m pluss tillegg, mens Adama Traoré har fullført sitt trekk fra Aston Villa til Middlesbrough, som signerer en fireårs kontrakt.

Sunderland har brutt sin klubbrekordavgift for å sikre Lorient midtbanespiller Didier Ndong for £ 17m, men deres Yann M’Vila-avtale er i tvil, mens Newcastle vil selge Moussa Sissoko til alle som er klar til å betale fem avdrag på £ 6m.

Jack Wilshere har fortsatt ikke bestemt seg mellom Palace, Bournemouth og Roma; Palace ønsker også Charlton-vingen Ademola Lookman og Newcastle Paul Paul.

Derby’s Jeff Hendrick er nå Burnley’s Jeff Hendrick etter å ha blitt med i Lancashire-klubben for et “ikke-avslørt avgift for klubben”, som må være en første. Everton har avtalt en £ 1,4m-avtale med Sheffield United for Dominic Calvert-Lewin, og er nært til en £ 35m-avtale for Porto fremover Yacine Brahimi. STILL WANT MORE?

Roll up , da, for theJohnstone’s Paint LDV Vans Auto Windscreens Autoglass Leyland DAF Sherpa Van Frakt Rover Checkatrade Trophy, som nå starring Big Club U23 sider.Nedre league klubber prøvde å bribere sine fans med øl for å slå opp og se. Det virket ikke.

Blant sommerens overgangsvinduer: alt det andre nivået talent i Spania plutselig å finne store lønninger nye hjem i England, sier Sid Lowe.

Det kan ikke være flere auto-satiriske avdelinger på dette stadiet av Storbritannias post-imperialistiske reise enn FA-enheten dedikert til å smekke engelskmenn, sier Brexits Marina Hyde.

Belgias valg av Bobby Martínez som mannen til å avslutte år med tilbakegang er alvorlig venstrefelt, regner Paul Doyle. Spesielt gitt hvordan Ronald Koeman har startet på Everton.

Pluss: føler seg plaget av å ikke vite forskjellen mellom en straffespark og en straffesparkkonkurranse? Kunnskapen får sin lovliste ut, og nå kan vi alle slappe av.

MÅL! MÅL! MÅL!i denne ukens ukens mål med Xabi Alonso, Jonjo Shelvey og en DirkDiggler Kuyt. Åh, og hvis det er noe du kan…kan du følge Big Website på Big Social FaceSpace. OG INSTACHAT, FOR! OH , JACK!