Varnsdorf styrker, treneren holder. Vi bryr oss ikke, sier sjefen

“Vi fortsetter. Og uten problemer. Sikkert vi vil ikke lure rundt og gjør lite gjennomtenkte trinn, “holder Vlastimil Gabriel ny trener i klubben regissøren Roman Skuhravý. Hjem

Som sin forgjenger holdt Zdena Frťalu som Varnsdorf forrige sesong trakk til en historisk andreplass. Prosessen slutt klubb overga substandard stadion.

“Skuhravýs brakt andre metoder, opplæringsprosessen er litt annerledes, må de alle sitte ned,” han forstår funksjonærer ikonet for klubben.

Forresten, Frťalova oppdrag Podbrezová ferdig for tidlig i 9. runde. Han er allerede den sjette trener i Slovakia, sier Gabriel. “Selvfølgelig, da Frťala kom til oss, var det ikke rosa først. Det er tålmodigheten til ledelsen, dessverre i Podbrez var det ikke sist.De byttet ut det og mistet det. Det er feil at de tok den sjansen. Vi vil se hva som vil være sammen med ham. ”

Og hva Varnsdrof? Onsdagens spennende cup med Liberec, som druholigista etter utjevning ved 2: 2 i det 90. minutt da han mistet i en straffesparkkonkurranse, er oppmuntrende. Selv Liberec erkjente at hans motstander spilte bra og blir bedre.

“Vi hadde nok sjanser, men dessverre vi fortsatt uro ledsaget sin innvielse,” decries Gabriel. “Liberec 2: 2 er tatt, selv etter at straffen er verre. Kanskje spillerne ikke forlater spor, men det vil få dem opp. Det er åpenbart at laget har visse parametre trenger bare å bevise det i andre liga ”

På lørdag i Pardubice, som hindret Cup. 3: 0 Gjester fra Teplice, deretter hjem sist Frydek.Kamper som det legger Varnsdorf

“Vi håper at endelig vil vi ha en rytme, fordi inntil nå vi gjorde – ikke spiller – spiller,” nevnt keeper Miroslav Samoel scrappy program. 1.omg varnsdorf utsatt epidemien i tredje hun hadde en bye i den syvende startet ikke på grunn av sykestue Hradec Kralove. “Dette var dårlig, laget kunne ikke gjøre seg klar for en topp. Utgangspunktet for konkurransen hvis vi fortsatte å forberede seg, dessverre det første skuddet med mesterskapet, “regissør Gabriela opprørt.

I tillegg Varnsdorf klemskader er lange ut av Martan, Zieris, Fotis, kanskje for en stund Rudnytskyy, Porcal og Chukwuma. “Det er derfor vi hentet inn to nye spillere på torsdag for å delta i utarbeidelsen,” sa Gabriel.Den første er den berømte Marek Kodr, en spiller med 15 liga starter, inkludert derbyen med Sparta. Adam Pajer fra Mladá Boleslav, som kom til ligaen fire ganger, er den andre. De tilhører både ungdomsrepresentanter.