Antoine og Yeo Pogba dukket opp i Frankrike i 1991

Antoine og Yeo Pogba dukket opp i Frankrike i 1991. Paulas far jobbet i Guinea innen telekommunikasjon og bestemte seg for å reise til Frankrike for å undervise på en teknisk høyskole. Mor emigrert fra Kongo.

Antoine forlot familien da Paul ikke var engang to år gammel, men han deltok i å heve sin sønn på lik linje med Yeo. Det var hans far som induserte en kjærlighet til fotball til Paul og hans to eldre brødre. Videobånd med spill av Maradona, Pele og Papen ble vist til barn, og det ble gjentatt at fotball ikke bare er et spill, men også fremtiden betyr for deres eksistens.

Du forstyrret ikke kommunikasjonen med sin far og spilte fotball, som Paulus er enormt takknemlig for henne. På Golden Ball-prisutdelingen, hvor alle fotballspillerne hovedsakelig kommer med jenter eller koner, oppsto Pogba med sin fargerike mor. Og sist, og lærte henne debu.

Mahmoud Daoud
Denne fyren bruker kun den første hele sesongen på høyt nivå, men fortjener definitivt oppmerksomhet. I en alder av 20 år er han hovedspiller i den sentrale sonen til Borbach “Borussia” Gladbach, kalt i Tysklands ungdomslandshold og henger på kroken av Juventus, to “Manchesters” og “Borussia” fra Dortmund.

Daud ble født i byen Amuda i den kurdiske regionen Syria. På den tiden var det nok urettferdigheter på grunn av det politiske regimet: Det ble utført rasediskriminering av det kurdiske folket, som inneholdt et forbud mot morsmål og kurdiske politiske partier, og avslag på å skaffe statsborgerskap. På grunn av deres kulturelle tilknytning til kurdere bestemte Dauds foreldre seg for å emigrere til Tyskland. Mahmoud var bare 10 måneder gammel.

Familien bosatte seg i Düsseldorf, hvor fyren begynte å spille fotball. I en alder av 14, forlot Mahmoud Fortuna for Borussia, og klokken 17 hadde han allerede spilt i en kamp med Bayern. Nå nekter Daud rykter som forbinder ham med ulike toppklubber, og konsentrerer seg om det viktigste – han drømmer om å spille for tysk landslag.