Benk ferdig klokka 21, Krejčí kommer til henne. Sionko A-sjefen

Den anerkjente treneren Benic slutter med landslaget under 21 år etter tre og et halvt år og to kvalifiserende sykluser. beseiret Italia, men den avgjørende duellen i gruppen for å avansere til semifinale med Danmark tapte.

Den andre syklusen fungerte ikke bra for Tsjekkia, den ble også plaget av de papirsvakere lagene og hadde mistet teoretisk håp i konkurransen med Kroatia og Hellas to omganger før slutt.

Benken blir ikke igjen med laget etter kvalifiseringen. I desember i fjor avsluttet han en kontrakt som ledelsen i forbundet ikke vil forlenge. Det skjedde offisielt først nå.

“Takk for muligheten. Selvfølgelig vil jeg bedre huske den første syklusen.I den andre kvalifiseringen led vi flere alvorlige skader på nøkkelspillere, de fremtredende personlighetene Schick og Jankto, som ville være under 21 år, hadde allerede vokst inn i A-linjen, og vi var ikke nok for Kroatia og Hellas, “sa Lavička.” er ikke bare en god trener, men også en moralsk fantastisk person. Jeg vil takke ham for alt han har gjort i sitt innlegg siden sommeren 2015 og for den positive stemningen han brakte til foreningen, ”sa Martin Malík, styreleder. “Samtidig ønsker jeg ham mye suksess i hans neste trenerkarriere.”

Benk og Sparta? Blir han klubbens trener for fjerde gang han har vært spiller?For øyeblikket dette alternativet ikke er i spillet, vil sportsdirektør og nåværende trener Zdeněk Ščasný lede laget til slutten av høstdelen, da vil ledelsen tenke videre.

at jeg kunne oppleve denne opplevelsen. Jeg vil huske implementeringsteamet, som jeg vil takke for en profesjonell og menneskelig tilnærming, ”sa Lavička.

Hans nærmeste kollega Libor Sionko inntar en avslappet stilling i landslaget.Managerposisjonen er ikke fylt siden september, da trener Karel Jarolím og manager Jaromír Šeterle avsluttet på laget. er godt kjent med dette nummeret og har gjort en god jobb på 21 år. Han er en respektert skikkelse med en stor spillhistorie. For den tjuefemte vil vi la dette innlegget være opptatt, ”sa Malik. med “sine” spillere

Karel Krejčí, en trener for den tjuende, har vært på vei mot den tjuen, som ennå ikke har spilt et landslag fram til tyve år.Jiri Zilak vil flytte til sin 20. plassering fra Pilsen ungdomslag.

“Jeg setter pris på dette tilbudet. Jeg er glad for at jeg kan fortsette arbeidet mitt og fortsette å ha gutta under beltet på 20-tallet på Elite Tournament i halvannet år. Laget har potensial og indre styrke til å lykkes i en annen U21-kategori, ”understreket den nye treneren.

Skredderen var assistent for Pavel Vrba i sin første Pilsen-æra. I desember 2013 fulgte han ham til landslaget. I august 2015 overtok han Pilsen og beholdt sin stilling med landslaget. Som hovedtrener for Pilsen i mai 2016 feiret han tittelen og deretter med Vrba og Euro.Etter det havnet han i Pilsen og landslaget, fordi Vrba dro til Machačkala. Krejci fikk da en sjanse på tjue.

“Utnevnelsen av Karel Krejci som trener for landslaget på tjuetallet gir helt klart logikk gitt sin forrige karriere på de tjue, som han spilte veldig gode kamper mot topprivalene,” sa Malik. Kvalifisering trekkes 11. desember.