Hva slags spillere ga oss innvandrere

“Beklager jeg å treffe den fanen?” Jeg beklager ikke å ha slått ham vanskeligere. ” Eric Cantona.
– Nå har det blitt mye roligere enn før. Da jeg spilte det første året i Litauen, ble jeg stadig i strid med dommerne. Min kamerakammerat Egis Vaitkūnas lurte på: “Hvordan kommer du til å rope og sende dem og forbli uten en sennepspuss?” Gikk med samarbeidspartnere og skrek ut det som så utroligt stygt ut, som jeg allerede forstod. Mest av alt dette ble manifestert i duplikatet av “Zenith”. For dette kalte de meg gamle.

“Jeg så ikke på England og Argentina kampen ved verdensmesterskapet i 1998. Det var sent, og jeg måtte gå til sengs. ” (Theo Walcott)
– De første kampene på TV var sikkert Zenit. Men nå husker jeg hvordan ubåten ble vist på TV. Siden da har jeg vært bekymret for Arsenal. Elsket spillet av Dennis Bergkamp. Og på stadion var min første kamp et spill av “Zenith” og “Locomotive”. Hvis jeg ikke gjør feil, så spilte de seg. Jeg likte det, selv om jeg ikke forstod hva som skjedde (Smiler).

– “Den verste delen av arbeidet til en fotballspiller? Intervju. ” (Lionel Messi)
– Det er forskjellige intervjuer. Selv om jeg ikke var så mye i mitt liv. Litt mindre enn Messi. Kanskje, jeg har ennå ikke følt meg i denne prosessen. Men min versjon er forskjellig – pre-season avgifter.

Invasjonen. Hva slags spillere ga oss innvandrere
Ilya Yashinin – om spillerne hvis foreldre forlot sitt hjemland på jakt etter et bedre liv.

Migrasjonskrisen i Europa får fart – nå er det den største innvandringen av nasjoner siden andre verdenskrig. Men overføringen gjorde ikke skade på fotball.

David Alaba
Uttrykket “svart østerriksk” passer dårlig i hodet, men forsvareren av München “Bayern” hans eksplosive spill gjør det til å se på dette fenomenet. Alab skylder sin hudfarge til sin far George, som i sin ungdom kom fra Nigeria til Østerrike for å studere økonomi ved et universitet i Wien. George kombinerte studiene med en deltids-DJ og skjønte raskt at musikk var mye nærmere ham enn lærebøker.