Hvor har du Modri? Eller Ronald med Messi? Bisarre tips i Golden Ball

Koumbobacko er en av 180 sportsjournalister fra hele verden som stemmer i Golden Ball.

I 2018 tok de fleste hensyn til verdensmesterskapet i Russland, der Frankrike vant, og i finalen beseiret Kroatia 4: 2. Den kroatiske sjåføren og kapteinen Luka Modric mottok prisen i Paris mandag kveld.

Den afrikanske journalisten Koumbobacko skrev en fransk spiss på toppen av billetten sin, men Benzema har ikke representert landet sitt på tre og et halvt år. Og han var ikke med på verdensmesterskapet.

Hans eneste prestasjon i 2018 er Champions League-triumf med Real Madrid, som han scoret bare 22 mål totalt den siste sesongen.Det er omtrent en tredjedel av Ronald eller Messis produksjon.

Meningen om fotball i Frankrike er den mest prestisjefylte individuelle prisen en fotballspiller kan få. Det har vært holdt siden 1956.

Tidligere var det bare europeiske journalister som stemte. Siden 2009 har det gått sammen med kunngjøringen av FIFA, med landstrenere og kapteiner som deltok i avstemningen. Koumbobacko tok andreplassen bak Benzé for den brasilianske spissen Neymar, den tredje var Salah fra Egypt, den fjerde var Cristiano Ronald og den femte var den kroatiske spissen Manchukic.

Hvor er vinneren av Modriče?Eller skaperen av fransk gull Griezmann eller Mbappé, den tredje og fjerde sammenlagt. Han savnet også den femte Messi.

Francisco Aguillar Chang fra Guatemala valgte verken Messi eller den andre Cristian Ronald generelt.

De to fenomenene som har delt den gyldne ballen jevnlig de siste ti årene. , ikke engang en journalist fra øyene Sv. Krystof og Nevis. Han stemte på Neymar, Sergio Ramos, Suárez, Alisson og Agüer.

For Taras Hlypenka fra Kirgisistan er den beste fotballspilleren i verden den belgiske keeperen Thibaut Courtois, den nåværende keeperen til Real Madrid.Hafiz Marikar fra Sri Lanka valgte Hazard, Firmin, Pogbu, Ronald og Kane.

Egyptian journalisten Inas Mazhar viste seg som en patriot, Salah vant den, med en sjette sammenlagt. p>