Ikke bare derbyen, men også den tredje kampen mot den andre: Pilsen er vert for Liberec

Jihlava begynte etter nye buss Boks tegne 2: 2 mot Dukla Praha. Hvordan det vil fare i Pribram, som aldri hadde vunnet i ligaen?

“Poenget gevinst fra Pribram vi ville ha i vår situasjon mye hjelp. Fordelen med Pribram, i tillegg til den konsoliderte kadre og presis forsvar, vekt på kamp og farlig standard situasjon “beregnet Jihlava trener Milan Boksa.

” Vi er nå inne i en dum sesongen hvor motstanderen hver feil straffet. Før oss alt var basert på, for første gang, nå har vi problemer, men vi må få ut. Nå venter vi på Jihlava, mot hvem vi vil fange.Motstanderen imidlertid endret treneren, som for ham kan være en puls, “formante Pribram trener Paul Tobias.

Bohemians er ett av to lag i det nye året fortsatt ikke vinne. Serien vil til slutt slutte på grunn av dårlig ytelse nepředváděli, ofte tok ett mål…

“Vi prøver å eliminere nervøsitet. Vi jobber hardt med trening og i kamper er det synlig. Men vi trenger litt lykke til å stoppe det. Jeg håper at snart kan vi gjøre det resultat at vi puster bedre, “sier Roman Pivarník, Bohemians coach.

” Vi absolutt ikke kan dysset av Bohemians har ikke vunnet i ligaen. Vi kan lykkes bare ved å sette maksimal spill, “advarte han Svatopluk Habanec, trener for Slovakia.

Krasj av nykommere.Sesongen ble bedre Zlín, som har fire gevinster og rangerer blant de beste lagene i bordet. Sist men tapte 0:. 2 mot Slavia

“Zlin kom det første spillet på Bohemka, grep ham, og til sammen er det basert. Basert på ærlig defensive hele teamet og en farlig standard situasjon, fordi de har alle spillerne ganske høy, “beskrev treneren til Olomouc Leos Kalvoda

Og hans Zlín motstykke Bohumil Panik sa:”. Den siste seriekamp hjemme mot Slavia oss ikke vellykket. Men dette tapet ville ikke ødelegge oss. Vi hadde noen punkter uhrál og hjalp oss og vinne cupen i Prostejov. ”

Ostrava denne sesongen aldri svikter.Han har bare ett poeng for uavgjort med Mlada Boleslav, i tillegg, ifølge statistikk, den verste forsvar og en av de verste angrepene i høyeste liga.

“Vårt mål vil være å bygge på resultatene mot Jablonec, som er en oppmuntring for oss, selv om vi mistet to. Basert på maksimal innsats i trening og prestasjoner i den siste kampen, kan vi si at vi er endringene i troppen nakročili riktig retning, men de er viktige poeng for oss. Først da kan vi snakke om spillet vi spilte, sier Radomír Korytář, Ostrava-treneren.

“Vi forbereder oss på en kamp som alle andre. Vi har noen spillestil som vi ønsker å øve, men vi gjør feil som vi betaler for. Det er som livet. Alt har sin egen prosess, vi må lære av feil.For å unngå dem og stoppe dem gjør, så de kommer til å vinne, “mener Teplice trener David Vavruška.

En ambisiøs Dukla bare vunnet to av de siste åtte seriekampene. På den annen side, mot Brno hun gjør – hun mistet bare seks gjensidige matcher

“Brno har opplevd og organisert lag, så vi vil erobre.. Shooter hente dem nå Jakub Reznicek, som ga den siste runden to mål. Vi må passe på ham. Men vi ønsker å vinne på hjemmebane, “sier Lubos Kozel, Dukla coach.

” Kvalitetene Dukla sier at det fortsatt er det eneste laget som slo mesteren Pilsen.Vi har hjulpet oss med en masse psykologisk seier over Slovácko, i tillegg til fremgang i cupen i Kroměříž, hvor professorens fotball ikke tilfredsstilte meg også. Nøkkelen til suksess vil være å eliminere kombinasjonsspillet og unngå unødvendige feil i forsvaret, “sa Brno, Václav Kotals trener.

Et av hjulene som har blitt solgt i nesten en uke. Den herskende mesteren og for tiden er det tredje laget i Plzeň-laget vert for den andre Liberec. Det er også en duell av to tsjekkiske mestere i European League, som har vært ekstremt vellykket i det siste.

Liberec har ikke tapt i ligaen, vi forventer ikke noe lys. Hvis vi ønsker å beseire Liberec, må vi utføre over-standard. Når det gjelder posisjonen i bordet, er det en viktig kamp.Vi vil at han skal håndtere og flytte opp på bordet like før Liberec, “provosert svůh Pilsen trener Karel Krejci.

” Vi spiller i utgangspunktet en av de to vanskeligste kampene i ligaen, betyr det i Plzen eller Sparta. Jeg ser virkelig frem til det, dette spillet skal vi paradoksalt bedre enn noen tautrekking med defensive lagene. Det er en ferie, en feiring av fotball for oss alle. For to måneder siden vi spilte i Pilsen Super Cup, så for oss er det en liten test, hvis vi får et sted, “sa Liberec trener Henry Trpišovský.

beater høsten. Den tradisjonelle Praha derby er stor interesse for billettene var utsolgt en uke i forveien (kapasitet 18.000 tilskuere).Sparta vil bli vellykket første, eller starte Slavia, som er under nye eiere prøver å returnere den beste?

“Vi ønsker å bevise at avvikling av Cup of Usti nad Labem var en unik affære. Derby er ikke favoritter, Sparta, selv om tabellen før oss, men vi spiller hjemme, og vi ønsker å vinne. Nøkkelen er å spille til maksimal konsentrasjon og ansvar. Hvis det blir bare en spiller som vil spille en hundre prosent, mot Sparta er ikke nok, “advarte han Slavia trener dušan uhrin

En Sparta trener Zdeněk Ščasnýs la til:”. Jeg vet at lokaloppgjør har en tradisjon fans til å oppleve, men jeg mislykkes. Det er et spill som alle andre, er det tre poeng for tre poeng.Hvis vi slo Slavia og så mistet tre ganger, ville jeg ikke bruke det. “