“Jeg elsker takler mer enn sex.”

– Gjenspeiler den nåværende 11. plass i Amkar den virkelige styrken til laget?
– Etter min mening er stillingene det mest objektive. Kan være høyere, hvis mindre feil. Dette er ferdigheten: å spille er enkelt og ikke å være feil. Når det gjelder potensial, kan vi være høyere.

“I duplikat” Zenith “ropte ofte til partnere – for det de kalte den Gamle”

Til slutt vil jeg gjerne diversifisere dialogen. I løpet av de siste 100 årene har det vært så mange avoristiske, ironiske og bare klare uttalelser om fotball som for eksempel boken av den britiske journalisten Phil Show, The Best Football Quotes, har motstått mer enn 10 utskrifter og etterfølgere. Jeg vil nevne noen anførselstegn fra kjente personer i fotballens verden, og din oppgave er å projisere deres essens på din karriere / liv.

“Fotball handler ikke om liv og død. Han er mye viktigere. (Bill Shankly)
– I livet er mange ting viktigere enn fotball. For meg er fotball et spill. Det beste spillet i verden, som tar en stor rolle i livet mitt. Men ikke alt liv.

– “Jeg elsker takler mer enn sex.” (Paul Ince)
– Jeg er ikke enig med Paul (smiler).

– “Mamma sa at jeg var den beste. Og jeg argumenterer aldri med min mor. ” Diego Maradona.
– Det var min mor som brakte meg til fotball-delen for første gang. Da følte hun seg synd da fotball begynte å oppveie sine studier. Men nå er han mer bekymret for å få traumer, så han liker ikke å se på spillene mine. Men pappa motsatte – elsker. Syk, oppmuntre alltid. Foreldre kom til mine kamper da jeg spilte i Polen, Litauen og til og med Hellas. Da jeg spilte for Zalgiris i kvalifikasjonen for Europa League, støttet de meg og teamet i Vilnius og Dublin. Pappa kom også til å heie for oss i Poznan og Salzburg. Generelt elsker foreldre å reise. Siden jeg forlot Peter, kommer de til besøk for hver bursdag. Nå, da jeg begynte å spille for Amkar, var min far i to kamper: i St. Petersburg med Zenit og i Moskva med Spartak. På Otkritie Arena, ifølge Sasha Pantsyreva (ca. Amkar midtbanespiller), som var på podiet, støttet pappa oss veldig aktivt.

– “Hva ville jeg vært hvis jeg ikke hadde blitt en fotballspiller?” En jomfru. ” (Peter Crouch)
– Det er vanskelig å si. Det er som en sommerfugl effekt. Så kanskje en jomfru (Laughs).