Gjennomgang av 1xBet: Kurs, bonuser og tilbud

Den europeiske bookmakeren 1xBet ble grunnlagt i 2007 og ble en av de første nettbaserte bookmakerne i bransjen med over 1000 hendelser og spillemuligheter. Siden har bookmakeren utvidet sin virksomhet til andre områder. Norske kunder kan nå benytte seg av bookmakerens nettsted hvor det finnes nettkasino og pokerspill, samt mulighet for sportstipping, som har vist seg å være veldig suksessfull. Før vi tar et nærmere blikk på 1xBet sin sportsvirksomhet la oss se på deres prestasjoner hittil.

Rundt 1xBet

1xbet Grunnlagt i 2007 1xBet ble fort kjent over hele Europa, mens de konkurransedyktige kursene og tallrike tippemulighetene gjorde det mulig for dem å konkurrere med de mest etablerte bookmakerne på markedet. I dag er 1xBet et godt og universelt sted hvor spillere fra hele Norge kan benytte seg av et stort utvalg av tjenester og funksjoner. Hovedsetet til 1xBet befinner seg i Limassol på Kypros. Bookmakeren har full autorisasjon og gyldig lisens til å drive med pengespill fra regjeringen i Curacao. Før vi fortsetter med vår vurdering av bookmakeren, la oss se litt nærmere på de negative og positive sidene ved deres virksomhet.

Negative og positive sider ved bookmakeren 1xBet

Etter vi ble ferdig med å se gjennom 1xBet fant vi følgende positive og negative sider ved bookmakeren:

·         Fantastisk utvalg av sportshendelser

·         Brukervennlig nettside

·         Kundetjeneste 24 timer i døgnet, 7 dager i uken

·         Live stream tilbudet er begrenset

·         Nettstedet inneholder veldig mye informasjon, og kan derfor virke litt rotete på første øyenkast

Tipping, kurs og kvalitet

1xBet har for tiden antageligvis et av de største utvalgene av sportshendelser i verden, og bookmakerens tilbud vil helt sikkert tilfredsstille engang de mest krevende kundene. De tilbyr tradisjonelle sportshendelser som fotball og hesteløp, men også crossfit og curling for de som liker litt mindre tradisjonelle idretter. Vår analyse har vist at 1xBet har nesten 45 idretter man kan tippe på som inkluderer: fotball, basketball, tennis, ishockey, skihopp, handball, volleyball og mange andre.

I tillegg til et fantastisk antall med idretter, tilbyr 1xBet også attraktive kurser på oddstipping. Dette betyr at de er i stand til å konkurrere med mere erfarne spillere i denne bransjen. For tiden er gjennomsnittskurs på 50/50 bookmaker hendelser ca. 1,90, dette er alltid et godt tegn på det hvor gode de reelle sjanse til bookmakerne er. 1xBet er et ideelt sted for fritidsspillere, derfor er det en del begrensinger på hvor mye man kan satse på et spill – et av nettstedets få negative sider.

For de som ønsker å spille høyere beløp er 1xBet teamet klart for å ta hånd om slike forespørsler. Kundene kan også benytte seg av akkumulert bonus på 1xBet, mens gevinsten blir forstørret med et bestemt prosent avhengig av antallet valg gjort på oddskupongen. I motsetning til andre nettsteder er kursene på sporter som fotball, tennis eller basketball overraskende bra, mens andre idretter trenger fortsatt litt forbedring.

 

Mer: https://gr-stoichimata.com – 1χβετ μπόνους 100 €