Fleischmann ønsker å “imponere” i Montreal. Prioriteten er NHL, gjentar han

Selv fire år siden Fleischmann signert en fireårskontrakt i Florida for atten millioner dollar tidligere i Washington og Colorado, og da også med i troppen Panthers tilhørte mest blant eliten seks angripere. Selv om ledende posisjon gradvis utflytting ..

Og situasjonen har endret seg utenlands konkurranse, mottak området ungdom. “Denne ligaen er ikke gammel”, slik at spillerne trettiårene ofre de vanlige krav.Så Fleischmann ville trolig være takknemlig i det minste for en årlig kontrakt for noen få millioner. Han ventet på hele ferien før en leder ringte. “Jeg er sikker på at jeg var litt nervøs, men jeg visste at min agent å ordne noe,” sa han i et videointervju 31letý representant for iDNES.cz.

Og når du er invitert Montreal, Fleischmann var spent. “Jeg er glad for å være her. Klubben har en historie, atmosfæren her er uvirkelig, “den tsjekkiske spilleren beskriver den kanadiske lidenskapen for hockey. “Jeg ville ikke tro at jeg ville spille her. Jeg hadde andre tilbud, men vi valgte Montreal-agenten. »I tillegg til landsmann Tomas Plekant møtte han også keeper Carey Pric og forsvarer P.KSubban.

“Team er bygget på de beste målvakter i ligaen, så de har en av de beste kontringer skapte en god liga. Og angrep? Det kom jeg, nei, “zažertuje kan sende Canadiens. “Jeg skulle ønske jeg kunne spille i ett angrep med Tomas, dette er de beste sentrene i landet,” sier han nå med en alvorlig tone i stemmen.

Fleischmann ikke innrømme at han var i samme situasjon som da bondens lag som spiller søkt tiår siden, den første kontrakten i den berømte NHL.

“Jeg er ikke sikker på om det var vanskeligere. Jeg er ikke redd for det. Jeg er imponert, jeg skal spille det jeg vet. Hvis du er interessert, gi meg en kontrakt, og hvis ikke, så får vi takle neste “, sier han oppgitt.

Hva tilbyr derfor en backup alternativ? KHL?Eller gå hjem? “Jeg trodde det, vi løst disse alternativene hjemme, men prioriteten forblir NHL,” understreker Vítkovický odchovanec. . Fleischmann, moderklubben trent i løpet av sommeren, slik at teoretisk kunne starte for første gang extraleague

Fleischmann etter debut jeg prøver å jobbe hardt

nå, derimot, bak en strålende debut i Montreal, tilfeldigvis spilte i pre-match nettopp mot Washington. Før kampen sa han: “Vi spilte i treningsleiren bare mellom oss, det var så skrikende. Men jeg tror det går greit. ”

Fleischmann definitivt sjefer Canadiens gjorde et positivt førsteinntrykk (dette er ikke veldig viktig i hockey).I en torsdagskamp scoret han et mål og assisterte ham og forklarte ham en andre stjerne, men Montreal til slutt succumbed til Washington 3: 4 etter raidene. “Jeg har noen dager å vise hva jeg kan gjøre. Jeg prøver bare å gjøre så mye som mulig, “sa den tsjekkiske angriperen for oversjøiske medier etter kampen. “Jeg følte meg bra. Det var en av mine beste kamper, og det hjalp meg mye. ”

Vil det første inntrykket av Fleischmann være nok til et mer permanent band med Canadiens? Han er en erfaren spiller og kan hjelpe til i ulike aktiviteter. Vi vet hva slags spiller det er, men vi må prøve det ut.Vi trenger å vite mer om det før vi bestemmer oss, “sa coach Michel Therrien.