Hvor mange år, så mange poeng, tror på veteranernes angrep fra Brno Comet

I fjor på Brno opprettet knusere angrep. Siden begynnelsen av sesongen satt sammen linje vogner. Og i dag mot Comet Hockey Olomouc introdusere ny formasjon og veteraner. Den har en total av 116 år med den velsignede hjem

“Hvis regelen gjelder: hvor mange år har du så mange uhraješ poeng og linjen, dette må være god,” ler Brno trener Alois Hadamczik. Eldste Extraliga trio bestående Leoš Cermak -. 37

Petr Ton – 41

Petr Tenkrát -. 38.

“Jeg ser frem etter lang tid, får du en perfekt og erfarne spillere, “hengir exreprezentant på den tiden, førte kometen uke på en månedlig test. “Siden sommeren vi var ute etter en høy standard spillere.For å gjøre dette, vi hadde noen skader på andre spillere, vi var ikke fornøyd resultatene deres, “forklarer Hadamczik hvorfor klubben (midlertidig) involvert matadoren, som til nå har blitt utarbeidet med Kladno junior. “Jeg er ikke redd for et spillfeil. Han er fysisk egnet, har et godt skudd, er sterk i dueller.I tillegg har vi økt konkurranse, “legger Brno coach.

Den første Mac skarp i sesongen, samt erfaring som tid og kanon Ton, som vykurýroval skadet hånden. “Jeg er glad for at jeg kan komme inn, men jeg vil trenge hjelp fra teamet,” kunngjør 41 år støtende idol.

Før avhengigheten sin opptaksmulighet og advarer Hadamczik. “Vi kan ikke slutte å spille når det gjelder”, sier treneren.

Ton vet at for noen uker pause, blir nødt til å justere spillestilen litt. “Vi bør spille enklere og zkušeněji,” vet Brno spiss.

I tillegg til den eldste Extraliga Kometa angrepet vil stole på velezkušenou forsvar med en gjennomsnittsalder tungt over tretti år. “Du vet, når noen kritiserer at vi har gamle spillere, vil jeg svare ham: Jeg vil bringe unge ‘Jeg vil at Comet, innlemmet i større tall, men slike spillere er ikke!.I tillegg er alle forventer resultater, “sier Hadamczik, som har laget i dag fra 18 timer venter Moravian kamp DRFG Arena. “Olomouc er en hard konkurrent som får et par mål.”

Kometen imidlertid mot en outsider som opplevde en tre-punkts natt, og bekreftet en solid ekstra seriestarten.

Dagens derby er også for nybegynnere da den første muligheten , hvordan konvertere månedlig test til et mer permanent samarbeid. “Månen er ikke så lang. Jeg vil prøve å spille for å møte forventningene. Og jeg skal være glad når jeg kan bo her for resten av sesongen, “sier.

I tillegg til sin fremtidige duell indikere om fremtiden for linjen, og veteraner.Intervju med Peter Ton, les videre på brno.idnes.cz.