Sunderland: David Moyes oppfordrer Patrick van Aanholt til å oppføre seg som rollemodell

Patrick van Aanholt og hans Sunderland-lagkamerater har blitt advart om ikke å røyke Shisha-rør og rådet at det blir fanget gjør det med store bøter.

Helt bortsett fra de potensielle helserisikoen – briterne Heart Foundation hevder at en Shisha-økt kan være tilsvarende å røyke mer enn 100 sigaretter – Sunderlands leder føler at Van Aanholt satte et forferdelig eksempel og påminnet ryggen om at han, som den eller ikke, er en rollemodell. “Jeg forventer ikke at en spiller spiller for meg å gjøre det,” sa Moyes. “Jeg har hatt et ord med ham. Jeg er ikke imponert. Han må innse at han må utføre seg så mye bedre.

“Jeg har ikke ringt om hvorvidt han skal bøte ham ennå, men det var i fridag, sin egen tid.Når det er sagt, har jeg fortalt ham at jeg ikke forventer det når som helst, selv i lavsesongen.

Som en profesjonell fotballspiller må du sette standarder, du er en rollemodell til så mange barn. Jeg tror ikke det er en god ting for våre yngre tilhengere å se.Jeg ville ikke lyst til å la barna mine se meg gjøre det, ikke det jeg ville. “Moyes er spesielt irritert av det han anser som Van Aanholts ekstraordinære uansvarlighet, gitt at nederlanderen har et hjerte uregelmessighet som , selv om den nå er under kontroll og forårsaker ingen problemer, krever regelmessig overvåkning. Patrick van Aanholt hevder at hjertefrykt er virkelig ingenting å bekymre seg for. Les mer

Faktisk bare sist søndag, den 26 år gamle ble trukket tilbake fra Sunderlands lag for 1-0-nederlaget i Tottenham Hotspur i siste øyeblikk etter at en kardiolog spurte om sine siste testresultater.Til tross for ytterligere sjekker denne uken som eliminerer slike mulige bekymringer, innrømmet Moyes at han ikke vet om Van Aanholts rekreasjonsvaner kunne ha påvirket hans helse.

Sunderlands leder – som har avvist en invitasjon til å styrke angrepet sitt ved å signere fri agent Emmanuel Adebayor – la til at han anser en slik adferd som helt uegnet for profesjonelle idrettsutøvere, og sier at tidligere kritikk provoserte da Raheem Sterling og Jack Wilshere var, separat, bilde røyking shisha var fullt berettiget. “Spillerne må være superpassede i dag, men det er en kort karriere, og du tjener virkelig gode penger, det er et flott liv. Så, vet du noe?Det er ikke for Unibet stor en avtale bare for å sørge for at du ser etter deg selv for tiden du spiller. “Moyes kunne sikkert gjøre med at laget hans var i optimal stand da de forsøkte å sikre sin første Premier League seier siden etterfølger Sam Allardyce, på Crystal Palace bekostning på lørdag. Med West Bromwich Albion besøker Stadium of Light neste lørdag, er Palace den første av to potensielt vinnerbare hjemmekamper som den tidligere Everton, Manchester United og Real Sociedad-lederen håper, vil forsinket starte Sunderlands sesong – forhåndsinformasjon her.

Vi er i grov sjø for øyeblikket, sa han. “Men hvis vi kan ta poeng fra disse to spillene, kan vi komme inn i jevnere farvann.”